Pr 1/1-13 vil al fast undervisning foregå efter konceptet MÅLRETTET TRÆNING.
Det betyder at rytterne "ofrer" en ridetur halvårligt, hvor vi istedet bruger lektionen til at evaluere udviklingen, afstemme forventninger og fastsætter en fælles kurs mod nye mål.

Med dette tiltag ønsker jeg at gøre et lille offer til en god investering, og de åbenlyse fordele vil blandt andet være:
- Overblik og enighed imellem træner, rytter og evt forældre.
(Hvor er vi? Hvor skal vi hen? Hvordan kommer vi derhen?)

-Klarhed i forhold til eventuelle mangler, som forhindrer os i at nå målet. (Træningsmæssige såvel som ydre faktorer)
-Brug af mentale værktøjer til at forbedre præstationer og modvirke frustration , angst, stævnestress, præstationsangst mm.

Kort sagt, alt det vi ikke når at snakke igennem, i den normale undervisning. Alt det som kan hjælpe os med at holde næsen i sporet, velvidende at vi arbejder efter de samme mål.

Målrettet træning kædes ofte sammen med store ambitioner og stævneridning. Selvfølgelig er det oplagt at ryttere som vil frem i verden, har stor gavn af en sådan "rejseforsikring", men jeg vil gerne understrege at dette koncept er for alle, der gerne vil opleve en effekt af deres træning.

Konceptet er fortsat under udvikling, men kan på nuværende tidspunkt startes op, for de ryttere som ikke vil vente til Januar.
Har du spørgsmål og/eller gode ideer, hører jeg gerne fra dig  på mail eller SMS.

God træning og god udvikling.